Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Metaalunie Bedrijfsoverdrachten


De juiste voorbereidingen, het vinden van geschikte overnamekandidaten, bedrijfswaarderingen, onderhandelen en het contractenwerk maken deel uit van een goed verkoopproces. Onze adviseurs kunnen u bij de verkoop van uw bedrijf begeleiden door professionals uit uw eigen branche. En wij helpen natuurlijk ook wanneer u een bedrijf wilt kopen.

Dit alles gebeurt op zakelijke voorwaarden, maar met een aantrekkelijke ledenkorting. Uitsluitend Metaalunieleden kunnen ook voor uitgebreider advies of begeleiding bij de koop of verkoop van een bedrijf terecht bij Metaalunie Bedrijfsoverdrachten. Deze dienstverlening is niet gratis.
 

Metaalunie Bedrijfsoverdrachten adviseert en begeleidt u bij:

  • De voorbereiding
  • Het bepalen van de waarde van uw bedrijf
  • De zoektocht naar overnamekandidaten
  • De besprekingen met overnamekandidaten
  • Het opstellen van de contracten


Een bedrijf kopen

Voor iedereen die een metaalbedrijf wil overnemen biedt Metaalunie Bedrijfsoverdrachten de mogelijkheid om kosteloos in contact te komen met een bedrijf dat een nieuwe eigenaar zoekt.

Uw wensen in onze database
Om dit te bereiken nemen wij uw wensen op in de database 'Te Koop Gevraagd'. Deze database wordt regelmatig naast het actuele aanbod gelegd. Bij een match wordt u –nog steeds kosteloos- in contact gebracht met het betreffende bedrijf.

U kunt ook opgenomen worden in onze database. Hiervoor hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U kunt deze gegevens door middel van het inschrijfformulier 'Te Koop Gevraagd' aan ons kenbaar maken. Op basis van uw gegevens stellen wij een zoekprofiel voor u op. Zodra er een verkoopprofiel overeen komt met zoekprofiel zullen wij tussen de partijen contact gaan leggen.


NB Uitsluitend Metaalunieleden kunnen ook voor uitgebreider advies of begeleiding bij de aankoop van een bedrijf terecht bij Metaalunie Bedrijfsoverdrachten. Deze dienstverlening is niet gratis.

 

Menu

Contact

Elke werkdag van 8.30 tot 17.00 uur kunt u telefonisch contact opnemen met een van onze specialisten.