Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Handboek Functie-indeling
hoger personeel en commerciële buitendienst


Koninklijke Metaalunie heeft in samenwerking met Metaalunie Academie het Handboek Functie-indeling ten behoeve van Directie, Staf en Hoger Management in de Metaalbewerking ontwikkeld. Hiermee kunt u de functiezwaarte van uw hoger personeel (boven functiegroep 11) en verkoopmedewerkers in de commerciële buitendienst vaststellen. De te hanteren methode is dezelfde als u gewend bent van het Handboek Functie-indeling voor de Metaal & Techniek. De opzet van het handboek sluit aan op de bestaande systematiek van de CAO’s voor de Metaalbewerking en in de Metalektro.

In de praktijk is gebleken dat toepassing van het handboek niet alleen leidt tot onderbouwde en evenwichtige  beloningsverhoudingen binnen de organisatie, maar heeft het ook zijn waarde bewezen bij de ideeënvorming voor nieuwe functies.

Arbeidsvoorwaardenonderzoek
Koninklijke Metaalunie doet regelmatig arbeidsvoorwaardenonderzoek naar de betreffende groep van functies gekoppeld aan de indeling volgens het handboek. Op basis hiervan kunt u advies krijgen over het salaris en arbeidsvoorwaarden zoals variabele beloning, bedrijfswagen etc. toegesneden op uw bedrijf en de functionaris in kwestie.

Kosten Handboek
Het handboek kost voor leden € 275,- per stuk excl. btw. Meerdere exemplaren zijn verkrijgbaar tegen een speciaal tarief.

Maatwerk incompany cursus
Het handboek kan ook worden aangeschaft in combinatie met een maatwerk incompany cursus.

Bestellen
Wilt u meer informatie over het handboek of wilt u het bestellen dan kunt u contact opnemen met Martine Dekker, te bereiken op 030 – 605 33 44 of fb@metaalunie.nl.


 

 

Contact

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

 

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
 

t 030 - 605 33 44
e info@metaalunieacademie.nl