Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Beëindiging lidmaatschap


Het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie loopt per kalenderjaar. Mocht u onverhoopt uw lidmaatschap van Metaalunie op willen zeggen, dan kunt u dit doen door ons hiervan voor 1 juli op de hoogte te stellen.
Dit kan per brief of per e-mail naar ledenadministratie@metaalunie.nl. Hierin zegt u uw lidmaatschap op met inachtneming van de opzegtermijn van 6 maanden en tegen het einde van het kalenderjaar.


Wij betreuren natuurlijk uw besluit, maar zullen dat vanzelfsprekend respecteren. Tegelijkertijd met de opzegging van uw lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie wordt ook een eventueel lidmaatschap van een Metaalunie branchegroep beëindigd.

Na ontvangst van uw brief/e-mail krijgt u mogelijk bezoek van onze buitendienstadviseur om de reden van uw opzegging met u te bespreken.

Zelstandige branchevereniging
LET OP! Beëindiging van het lidmaatschap van Koninklijke Metaalunie heeft niet automatisch tot gevolg dat een eventueel lidmaatschap van een (zelfstandige) branchevereniging ook wordt beëindigd. Opzegging van dat lidmaatschap moet bij de desbetreffende vereniging gebeuren, met inachtneming van de regels die daar volgens de statuten van die vereniging voor gelden.