Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Lobby

Metaalunie zet zich, zelfstandig of samen met andere verenigingen, voortdurend in voor de collectieve belangen van de mkb-maakindustrie op het politieke niveau van Den Haag, de provincie of de gemeente. De actualiteit van nieuwe wet- en regelgeving en de invloed ervan op de dagelijkse praktijk van een mkb-maakondernemer speelt bij deze lobbyactiviteiten een belangrijke rol.

Per thema vindt u hier de lobbystandpunten terug. Standpunten die dus ook belangrijk zijn voor ondernemers in de mkb-maakindustrie en zorgen voor een toekomstbestendig ondernemersklimaat voor de mkb-maakbedrijven.


Tweede Kamerverkiezingen 2023


Op 22 november 2023 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Koninklijke Metaalunie brengt met een manifest concrete oplossingen onder de aandacht van politiek Den Haag. Oplossingen die bijdragen aan onze brede welvaart, toekomstige banen, innovatief vermogen en duurzame maatschappelijke transities. De inzet van Metaalunie is: zet nadrukkelijk in op het behoud en versterken van onze sterke (economische) eigenschappen. Zet in op ‘Gemaakt in Nederland!’

> Lees meer informatie over de Tweede Kamerverkiezingen.

Contact

Stel je vraag via info@metaalunie.nl of bel ons op 030 - 605 33 44