Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Metaalunie Academie

Metaalunie Academie biedt sinds 2007 trainingen en cursussen aan voor de leden die zijn aangesloten bij Koninklijke Metaalunie. Deze cursussen bieden de ondernemers mkb-tools om het ondernemerschap naar een hoger plan te tillen.

Cursus van de maand

Cursus Leer je werk te verkopen

Tijdens deze interactieve tweedaagse cursus wordt ingegaan op de eigen doelstellingen van de onderneming, het communicatieaspect van het verkoopproces met bijbehorende onderhandelingstechnieken, het overwinnen van weerstanden, het inventariseren van de klant/prospect (o.a. door middel van de zgn. Decision Making Unit) en het signaleren van kansen o.a. met behulp van internet (o.a. LinkedIn).

Aan de orde komen alle vormen en facetten van ‘verkoop’: zoals het verkoopgesprek in zijn totaliteit, de verschillende verkoopstijlen afhankelijk van het type klant, het leggen van contacten en het winnen van vertrouwen. Verder het belang van verbale- en non verbale communicatie (lichaamstaal) en de diverse persoonlijkheidstypen, telefonische verkoop en het winnen van nieuwe klanten door middel van gerichte acquisitie.

Wat brengt de cursus?

  • Geeft kennis over de processen die zich afspelen binnen het verkoopproces, waarbij het verkoopproces in detail wordt onderverdeeld in 8 verschillende stappen van voorbereiding t/m het afsluiten;
  • Geeft inzicht in de verschillende benaderingstechnieken van de klant/prospect;
  • Reikt handvatten aan om op pragmatische wijze verdere stappen te zetten op het gebied van verkoop binnen de eigen onderneming.

Deze cursus is ingepland op:

Dinsdag 11 juni (dag 1) en donderdag 20 juni (dag 2) 2024

Voor meer informatie en de subsidiemogelijkheden klik op bovenstaande cursusdata.
 

Contact

Einsteinbaan 1
3439 NJ Nieuwegein

 

Postbus 2600
3430 GA Nieuwegein
 

t 030 - 605 33 44
e info@metaalunieacademie.nl