Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Wie zijn wij

Koninklijke Metaalunie is onderdeel en grootste belangenbehartiger van de mkb-maakindustrie en werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in heel Nederland. De vereniging is op regionaal niveau (districten) georganiseerd. Daardoor wordt de belangenbehartiging gevoed vanuit de regio en is de dienstverlening ook regionaal toegespitst.

Metaalunie biedt via producten en diensten voor al haar leden veel specialistische kennis en expertise aan op onderwerpen en thema’s die voor mkb-maakbedrijven relevant zijn. Metaalunie fungeert als de backoffice van de bedrijven. Metaalunie zorgt voor een verantwoorde cao voor haar leden. De kennis die zij daarbij gebruikt, komt uit de praktijk van het collectief. Metaalunie kijkt daarbij vooruit, geeft richting, wijst op kansen, uitdagingen en obstakels.

Specifieke en meer specialistische kennis wordt ook gegenereerd uit de branches die Metaalunie huisvest. Branches vormen een toegevoegde waarde voor aangesloten leden in het delen en verdiepen van kennis en kunde op bepaalde (technische) vakgebieden en/of markten via het netwerk dat de branche biedt.
 

Metaalunie film 2023: De wereld is metaal!