Bel mij terug

Zoek op trefwoord

Filter

Kies een categorie

Vraag ook de Startersnotitie aan!

Koninklijke Metaalunie helpt alle MKB-maakondernemers:
dus ook starters!


Koninklijke Metaalunie is dé vereniging van en voor alle ondernemers in de mkb-maakindustrie. Van zelfstandigen zonder personeel tot de kleine en grotere mkb-bedrijven en alles wat zich daartussen bevindt. Maar wij bieden ook de helpende hand aan beginnende ondernemers, de starters.

Omdat Metaalunie weet wat er speelt bij ondernemers, onze achterban, en beschikt over een uitgebreid team aan ledenadviseurs (specialisten op het gebied van regelgeving en praktische ondernemerszaken kunnen wij u helpen bij alles wat je moet weten als startende ondernemer. Hiervoor is ook een speciale startersnotitie geschreven, speciaal voor startende ondernemers in de mkb-maakindustrie. In deze notitie leggen we alle zaken uit waarmee je als startende ondernemer mee te maken krijgt. Daarnaast staan er in de startersnotitie veel nuttige tips die u snel verder helpen.

De startersnotitie is bedoeld voor Metaalunieleden, voor startende mkb-maakbedrijven en voor ondernemers die de intentie hebben een mkb-maakbedrijf te starten. Wilt u, naast de aanvraag van de startersnotitie, ook weten wat een Metaalunielidmaatschap inhoudt en wat Metaalunie bij uw (beginnend) ondernemerschap verder kan betekenen, kijk dan op de speciale pagina. Daar leest u ook hoe u lid kunt worden.
 
> Vul het aanvraagformulier in en we sturen u zo snel mogelijk de startersnotitie via e-mail toe. (Velden met een * graag invullen!)

 

Aanvraag startersnotitie